Vidia Oil za poboljšanje sluha

Problemi sa sluhom čest su problem među ljudima različite dobi. Oštećenje sluha često dovodi do socijalne izolacije i smanjene kvalitete života. Srećom, moderne tehnologije omogućuju učinkovitu borbu protiv ovog problema korištenjem prirodnih lijekova.

Vidia Oil za poboljšanje sluha

Jedan od takvih proizvoda je Vidia Oil, proizvod na bazi prirodnih sastojaka za vraćanje sluha. Vidia Oil djeluje sveobuhvatno, obnavljajući sve dijelove slušnog sustava – od bubnjića do slušnog živca. Nakon samo 21 dana korištenja Vidia Oil, korisnici bilježe značajno poboljšanje sluha, razumijevanja govora i nestanak neugodnih osjeta u ušima.

Učinkovitost Vidia Oil-a dokazana je brojnim studijama i recenzijama zadovoljnih kupaca. Jedinstveni neuroprotektivni kompleks bioaktivnih komponenti koje čine Vidia Oil pruža snažan ljekoviti učinak, vraćajući radost pune percepcije svijeta oko nas.

Vidia Oil kupiti u Hrvatskoj
Vidia Oil cijena

Koliko košta Vidia Oil za poboljšanje sluha? Trenutnu cijenu možete saznati klikom na gornju poveznicu na službenu web stranicu prodavatelja.

Prednosti Vidia Oil

 • Vraćanje osjetljivosti slušnog aparata. Nakon tečaja korištenja Vidia Oil-a, primjećuje se nagli porast sluha, osoba počinje razlikovati čak i vrlo tihe zvukove na daljinu.
 • Uklanjanje neugodnih osjeta u ušima – buka, zviždanje, zvonjenje itd. To vam omogućuje da se riješite glavobolje, poboljšava san i smanjuje razdražljivost.
 • Povećanje razumljivosti govora i razumijevanja sugovornika čak iu bučnim okruženjima – u prepunim mjestima, na ulici, u prijevozu. Komunikacija postaje laka i ugodna.
 • Širenje raspona percipiranih frekvencija – osoba čuje i visoke i niske zvukove. Glazba, pjev ptica, šuštanje lišća ponovno vas čine sretnima.
 • Zaštitite svoj sluh od budućih oštećenja s Vidia Oil antioksidativnim komponentama. To jamči dugotrajno očuvanje postignutog učinka.

Sastav Vidia Oil

Vidia Oil kompleks prirodnih komponenti dizajniran je posebno za učinkovitu regeneraciju stanica organa sluha i normalizaciju njegovih funkcija:

 1. Ekstrakt ginka bilobe – poboljšava cirkulaciju krvi, sprječava uništavanje epitelnih stanica dlake, odgovoran je za percepciju zvuka.
 2. B vitamini (B1, B2, B6, B12) – vraćaju živčanu vodljivost, prijenos signala od uha do mozga.
 3. Omega-3 masne kiseline snažni su prirodni antioksidansi koji štite slušne organe od starenja i upalnih procesa.
 4. Ekstrakt zelenog čaja – jača kapilare, pospješuje mikrocirkulaciju, sprječava otekline i krvarenja.
 5. Ulje crnog kima – djeluje protuupalno, analgetski, potiče regenerativne procese.

Upute za korištenje

 • Potrebna doza je 3 kapi 3 puta dnevno. Otopinu treba nakapati pod jezik, držati 60 sekundi, dopustiti da se aktivni sastojci apsorbiraju, a zatim progutati.
 • Puni tečaj – 21 dan. Poboljšanje sluha vidljivo je nakon 2 dana redovite uporabe.
 • Za konsolidaciju učinka preporuča se ponavljanje 21-dnevnih tečajeva 2-3 puta godišnje.

Gdje kupiti Vidia Oil

Vidia Oil za poboljšanje sluha dostupno je za narudžbu samo na web stranici proizvođača. To će vam omogućiti kupnju autentičnog i sigurnog proizvoda s dokazanom učinkovitošću. S vremena na vrijeme na web stranici postoje promotivne ponude. Kao bonus, savjetovanje sa stručnjakom o proizvodu omogućeno je telefonom i ne obvezuje vas na kupnju.

Kupite Vidia Oil u ljekarni

Vidia Oil trenutno ne možete kupiti u ljekarni. Ali robu možete naručiti putem interneta s dostavom u poštanski ured ili kuriru. Plaćanje po primitku robe.

Recenzije stručnjaka

Bogdan, otorinolaringolog:

Tijekom 30 godina prakse, promatrao sam učinke mnogih slušnih pomagala. Vidia Oil je jedino što uz ciljanu i redovitu primjenu može omogućiti trajno vraćanje sluha pokrećući procese samoregeneracije slušnih organa. To potvrđuju objektivni testovi i pozitivna dinamika stanja pacijenata s različitim oblicima oštećenja sluha nakon tečaja Vidia Oil. Vidia Oil preporučam kao vrlo učinkovito i sigurno rješenje za osobe s problemima sluha.

Eva, audiolog:

Vidia Oil pokazuje nevjerojatne rezultate u kompleksnom liječenju poremećaja sluha. To se objašnjava sinergističkim učinkom prirodnih komponenti koje obnavljaju sve dijelove slušnog analizatora. Nakon tijeka liječenja, pacijenti bilježe ne samo poboljšanje razumljivosti zvukova i govora, već i nestanak pratećih neugodnih simptoma u ušima. S povjerenjem prepisujem Vidia Oil svojim pacijentima kako bih im poboljšao sluh.

Recenzije kupaca Vidia Oil

Maria, 56 godina:

Primijetio sam probleme sa sluhom nakon preležane gripe s komplikacijama na ušima. Otišla sam liječniku, propisao mi je antibiotike i kapi za uši, ali učinak je bio beznačajan. Prijatelj mi je savjetovao da probam Vidia Oil – i bio sam zadivljen! Već 3-4 dana postalo je puno lakše razumjeti govor sugovornika, toliko je prestala buka u ušima. Do kraja tečaja sluh mi se potpuno vratio, čak čujem i šapat na udaljenosti od nekoliko metara! Jako sam zadovoljna, pit ću Vidia Oil preventivno jednom godišnje.

Semyon, 48 godina:

Zbog prirode moje profesije, sluh mi je jako stradao posljednjih godina. Počeo sam imati poteškoća s razumijevanjem govora kolega u uredu, pogotovo ako je više ljudi govorilo u isto vrijeme ili je bilo pozadinske buke. To je jako otežavalo rad i komunikaciju. Dugo sam oklijevala probati Vidia Oil, ali nakon brojnih pozitivnih recenzija ipak sam riskirala. I to s dobrim razlogom! Nakon samo tjedan dana uzimanja osjetio sam primjetna poboljšanja – počeo sam razumjeti govor u svakoj situaciji. I što je najvažnije, nestao je neugodan osjećaj začepljenih ušiju. Sada redovito pijem Vidia Oil, osjećam se kao punopravna osoba!

Olga, 63 godine:

Kako sam stario, sluh mi se počeo primjetno pogoršavati. Prestala sam čuti telefonske pozive, tihi razgovor unuka, šuškanje odjeće. Bilo je teško stalno iznova pitati i naprezati uši. Kći mi je savjetovala da probam Vidia Oil – bio sam skeptičan, ali sam odlučio riskirati. I jako mi je drago što sam to učinio! Nakon samo 10 dana osjetio sam značajna poboljšanja – počeo sam jasno čuti pozive, razgovore i druge zvukove. I do kraja tečaja, sluh mi se potpuno vratio! Sada redovito uzimam Vidia Oil za prevenciju i osjećam se mnogo sigurnije.

Anatolij, 71 godina:

Radio sam u bučnoj industriji više od 40 godina i nije iznenađujuće da sam u starosti dobio ozbiljne probleme sa sluhom. Praktički sam prestao čuti razgovore, pogotovo na ulici ili na javnim mjestima. Probala sam različite kapi, tablete – minimalan učinak. Kada sam od prijatelja saznao za Vidia Oil, odlučio sam ga isprobati. Stvarno pomaže kao ništa drugo! Nakon tečaja liječenja, počeo sam čuti puno bolje u bilo kojem okruženju, uši su mi se prestale toliko umarati navečer. Sluh sam barem djelomično povratio, za što veliko hvala kreatorima Vidia Oila!

Valentin, 42 godine:

Volim glazbu sa slušalicama na punoj glasnoći, a s vremenom je to utjecalo na moj sluh – više nisam mogao razlikovati tihi govor od visokih zvukova. Prijatelji su mi savjetovali da probam Vidia Oil, bio sam skeptičan, ali sve recenzije su bile samo pozitivne. Odlučio sam riskirati – i to s dobrim razlogom! Nakon samo tjedan dana uzimanja osjetio sam kako mi se sluh otvara – bolje sam razlikovao sve oko sebe. Do kraja tečaja sam se gotovo potpuno oporavio. Sada znam da će Vidia Oil pomoći ako se opet pojave problemi sa sluhom zbog moje ljubavi prema glasnoj glazbi!

Kupite sada u Hrvatskoj