Dia drops za dijabetes

Dia Drops je nova riječ u pomoći u borbi protiv dijabetesa. Ovo je prirodni lijek na bazi biljnih ekstrakata koji pomaže normalizirati razinu glukoze u krvi i spriječiti komplikacije dijabetesa.

Dia drops za dijabetes

Dia Drops sadrži ekstrakte boba, koprive, breze, pelina i borovnice. Njihova kombinacija ima kompleksan učinak: stabilizira šećer u krvi, obnavlja rad gušterače i poboljšava metabolizam. Nakon samo mjesec dana uzimanja Dia Dropsa, 89% pacijenata ima normaliziranu razinu šećera.

Dia Drops kupiti u Hrvatskoj
Dia Drops cijena

Koliko košta Dia Drops? Trenutnu cijenu možete saznati klikom na gornju poveznicu na službenu web stranicu prodavatelja.

Prednosti Dia Dropsa za dijabetes

 • Stabilizira šećer u krvi, sprječava skokove u razini glukoze. Ekstrakt boba potiče proizvodnju inzulina i povećava osjetljivost stanica na njega. Ovo je ključni mehanizam za regulaciju šećera u krvi kod dijabetesa.
 • Vraća funkciju gušterače. Pelin i kopriva potiču obnovu stanica gušterače. Ona počinje normalno proizvoditi inzulin.
 • Poboljšava metabolizam. Borovnice i breza normaliziraju metabolizam lipida i ugljikohidrata. To vam pomaže da smršavite i poboljšate svoje blagostanje.
 • Jača imunološki sustav. Ekstrakt koprive zasićuje tijelo vitaminima, mineralima i klorofilom. Time se povećava imunitet i otpornost na infekcije.
 • 100% prirodan sastav. Za razliku od lijekova, Dia Drops ne sadrži kemijske komponente, stoga je apsolutno siguran.

Sastav Dia Dropsa

 1. Ekstrakt graha normalizira razinu šećera zahvaljujući kompleksu korisnih tvari, uključujući kalcij, kalij i krom.
 2. Kopriva obnavlja stanice gušterače zahvaljujući vitaminima A, C, skupine B, beta-karotenu, klorofilu.
 3. Ekstrakt breze poboljšava metabolizam lipida zahvaljujući betulinu i flavonoidima.
 4. Pelin uz pomoć eteričnih ulja i vitamina C potiče proizvodnju inzulina.
 5. Borovnice normaliziraju metabolizam ugljikohidrata zahvaljujući kompleksu antocijana i vitamina P.

Upute za uporabu Dia Drops

 • Uzimati 20 kapi 2 puta dnevno uz obrok.
 • Kapi razrijedite u čaši vode i popijte.
 • Tijek liječenja je 1-2 mjeseca za trajni učinak.
 • 1 mjesec je dovoljan da spriječi dijabetes.

Gdje kupiti Dia Drops

Dia Drops je dostupan za narudžbu samo na web stranici proizvođača. To će vam omogućiti kupnju autentičnog i sigurnog proizvoda s dokazanom učinkovitošću. S vremena na vrijeme na web stranici postoje promotivne ponude. Kao bonus, savjetovanje sa stručnjakom o proizvodu omogućeno je telefonom i ne obvezuje vas na kupnju.

Kupite Dia Drops u ljekarni

Trenutno ne možete kupiti Dia Drops u ljekarni. Ali robu možete naručiti putem interneta s dostavom u poštanski ured ili kuriru. Plaćanje po primitku robe.

Mišljenje stručnjaka

Margarita, endokrinolog:

Svojim pacijentima već nekoliko godina preporučujem Dia Drops. Ovo je uistinu učinkovit i siguran lijek koji pomaže držati šećer pod kontrolom. Nakon tijeka liječenja, kod većine se pacijenata razina glukoze normalizira i njihovo se stanje poboljšava.

Dmitry, terapeut:

Dia Drops je izvrsna alternativa tradicionalnim hipoglikemijskim lijekovima, jer sadrži samo prirodne sastojke. Vidim dosljedne pozitivne učinke kod 85% svojih pacijenata koji uzimaju ove kapi. Dobro se podnose i ne uzrokuju nuspojave.

Recenzije kupaca Dia Drops

Maria, 39 godina:

Dia Drops pijem već 3 mjeseca. Za to vrijeme šećer mi se vratio u normalu, umor i razdražljivost su nestali. Sada se mogu prepustiti laganim ugljikohidratima, a razina moje glukoze ostaje stabilna. Pravo čudo, konačno sam uspio pobijediti dijabetes!

Yulia, 35 godina:

Kupila sam Dia Drops za svog muža, koji ima dijabetes tipa 2. Uzimao je kapi 6 tjedana – to je bilo dovoljno da mu se šećer vrati u normalu i manje oscilira tijekom dana. Moj muž se više ne žali na slabost i glavobolje. Čak mi se i raspoloženje popravilo. Dia Drops preporučujem svima koji imaju problema sa šećerom.

Pavel, 32 godine:

Dijabetičar sam od svoje 24 godine i stalno sam patio od naglih skokova šećera. Dia Drops je prvi proizvod koji je uistinu pomogao stabilizirati razinu glukoze. Uzimala sam kapi 2 mjeseca i sada mi šećer nije izvan granica, iako malo odstupam od prehrane.

Olga, 48 godina:

Doktori su mi dijagnosticirali predijabetes zbog visokog šećera natašte. Odlučila sam ne čekati da se razvije dijabetes, već sada početi djelovati. Čitala sam o Dia Drops na internetu i kupila ih. Prošao sam 1 tečaj – sada su moji testovi normalni i osjećam se odlično! Redovito ću uzimati ove kapi radi prevencije.

Kupite sada u Hrvatskoj