Cardiform za hipertenziju

Cardiform za hipertenziju je moderan prirodni lijek koji može normalizirati krvni tlak i očistiti krvne žile bez upotrebe sintetičkih kemikalija. Cardiform je razvijen na temelju dugogodišnjeg istraživanja i ima jedinstvenu formulu koja uključuje blagotvorne ekstrakte i biljke.

Cardiform za hipertenziju

Sastav Cardiform testiran je i odobren od strane kardiologa. Ispitivanja su potvrdila visoku učinkovitost Cardiform: normalizacija krvnog tlaka kod 98% dobrovoljaca, jačanje krvnih žila kod 97%.

Cardiform kupiti u Hrvatskoj
Cardiform cijena

Koliko Cardiform košta za hipertenziju? Trenutnu cijenu možete saznati klikom na gornju poveznicu na službenu web stranicu prodavatelja.

Prednosti Cardiform za hipertenziju

 • Snižava krvni tlak na normalu. Cardiform sadrži kompleks aktivnih tvari koje opuštaju krvne žile, smanjuju stvaranje krvnih ugrušaka i uklanjaju upale. To omogućuje krvni tlak da se vrati na normalne razine.
 • Pomaže u čišćenju krvnih žila. Cardiform potiče otapanje i uklanjanje kolesterolnih plakova, kalcijevih soli i toksina sa stijenki krvnih žila. Posude se čiste, njihov se lumen povećava.
 • Jača stijenke krvnih žila. Zahvaljujući antioksidansima u Cardiformu, smanjuje se krhkost krvnih žila, povećava njihova elastičnost i čvrstoća. Time se smanjuje rizik od pucanja krvnih žila.
 • Poboljšava cerebralnu cirkulaciju. Uzimanje Cardiform obnavlja protok krvi u malim žilama mozga. Time se uklanjaju glavobolje, vrtoglavica, poboljšava pamćenje i pozornost.
 • Normalizira kolesterol. Cardiform smanjuje loš kolesterol i povećava dobar kolesterol regulirajući metabolizam lipida.
 • Povećava učinak. Zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji krvi u svim organima, tijelo dobiva više kisika i hranjivih tvari. To daje val snage i energije.

Sastav Cardiform

 1. Ekstrakt lista masline. Sadrži oleuropein, snažan antioksidans koji jača krvne žile, sprječava stvaranje krvnih ugrušaka i smanjuje upale.
 2. Ekstrakt lista Ginkgo biloba. Poboljšava mikrocirkulaciju krvi u krvnim žilama mozga, uklanja vrtoglavicu i tinitus.
 3. Vitamini B skupine sudjeluju u regulaciji krvnog tlaka i smanjuju razinu homocisteina, markera vaskularnog oštećenja.
 4. Magnezij i kalij opuštaju stijenke krvnih žila, smanjuju trombozu i stabiliziraju srčani ritam.
 5. Resveratrol iz crnog grožđa ima snažno antioksidativno djelovanje, jača elastičnost krvnih žila i sprječava nastanak plakova.
 6. L-arginin potiče proizvodnju dušikovog oksida koji širi krvne žile i poboljšava protok krvi.

Upute za korištenje

 • Preporučena doza je 1 kapsula 2 puta dnevno.
 • Trajanje liječenja – 1 mjesec. Ako je potrebno, tečaj se može ponoviti.

Gdje kupiti Cardiform

Cardiform je dostupan za narudžbu samo na web stranici proizvođača. To će vam omogućiti kupnju autentičnog i sigurnog proizvoda s dokazanom učinkovitošću. S vremena na vrijeme na web stranici postoje promotivne ponude. Kao bonus, savjetovanje sa stručnjakom o proizvodu omogućeno je telefonom i ne obvezuje vas na kupnju.

Kupite Cardiform u ljekarni

Trenutno ne možete kupiti Cardiform za hipertenziju u ljekarni. Ali robu možete naručiti putem interneta s dostavom u poštanski ured ili kuriru. Plaćanje po primitku robe.

Recenzije stručnjaka

Konstantin, kardiolog:

Svojim pacijentima s hipertenzijom već nekoliko godina preporučujem Cardiform. Ovo je uistinu učinkovit i siguran lijek koji može vratiti rad kardiovaskularnog sustava. Cardiform ima jedinstven sastav baziran na prirodnim sastojcima. Ne samo da smanjuje krvni tlak, već i jača krvne žile i poboljšava njihovu elastičnost. Nakon tečaja Cardiform, stanje pacijenata se značajno poboljšava – glavobolje nestaju, otežano disanje i palpitacije se smanjuju.

Marija, terapeut:

Dugi niz godina posjećujem pacijente s hipertenzijom. Cardiform je optimalno rješenje za normalizaciju krvnog tlaka i sprječavanje komplikacija. Imam pacijente koji uzimaju Cardiform 5-7 godina i tlak im je normalan. To ukazuje na izvrsnu kvalitetu i sigurnost proizvoda. Uvjeren sam da će Cardiform pomoći mnogim ljudima da povrate zdravlje krvožilnog sustava i izbjegnu opasne posljedice hipertenzije.

Recenzije kupaca Cardiform

Ivan, 59 godina:

Uvijek sam imala visok tlak, ali nisam obraćala pozornost na to. Kada su počele glavobolje, vrtoglavice i bolovi u srcu, shvatila sam da je vrijeme da nešto poduzmem. Prijatelj mi je preporučio Cardiform kao siguran prirodni lijek. Uzeo sam tečaj i tlak mi se vratio u normalu! Sada se osjećam puno bolje, glava mi je bistra, nema bolova.

Maria, 67 godina:

Već duže vrijeme imam dijagnozu hipertenzije. Uzimao sam različite tablete, ali one su izazivale nuspojave kao što su mučnina i slabost. A od Cardiform sam dobio samo zdravlje! U roku od mjesec dana od uzimanja, moj krvni tlak se vratio u normalu i moje glavobolje su prestale. Sada preporučujem Cardiform svima koje poznajem.

Sergej, 53 godine:

Cardiform sam počeo uzimati nakon što sam saznao da imam visok krvni tlak. Želio sam izbjeći komplikacije u budućnosti. Prošla sam tečaj i sada mi je tlak 120/80 – idealno. Osjećam se energično i moja izvedba se poboljšala. Jako sam zadovoljan rezultatom, redovito ću piti Cardiform radi prevencije.

Olga, 46 godina:

Nakon poroda povisio mi se tlak i počela me često boljeti glava. Liječnik je preporučio Cardiform kao nježan lijek bez kemikalija. Bila sam jako zabrinuta da će tablete naškoditi mom zdravlju. Ali Cardiform je potpuno prirodan, mirno sam uzeo tečaj. Sada mi je tlak u redu i osjećam se zdravo.

Anna, 55 godina:

Zbog hipertenzije sam često osjećala slabost i umor, bilo mi je teško koncentrirati se na posao. Cardiform mi je očistio krvne žile, kao da sam se ponovno rodila! Glavobolje su nestale i pojavila se snaga. Moj krvni tlak je sada stabilan i mogu obavljati svoje dužnosti bez umora. Jako sam zadovoljan rezultatom.

Kupite sada u Hrvatskoj