AlcoPRO za alkoholizam

Alkohol uništava čovjekov život, pretvarajući ga u ovisnika o alkoholu.

Loše navike ne nastaju preko noći. Osoba može piti alkohol svakodnevno ili s vremena na vrijeme, postavljajući temelje za buduću ovisnost. Ubrzo je dnevna konzumacija velikih doza alkohola već potreba tijela.

AlcoPRO za alkoholizam

Takav način života uništava obiteljske i društvene veze, dokida profesionalno zdravlje i uništava zdravlje. Želite li se riješiti ovisnosti o alkoholu? Uzmite lijek Alcopro!

Alcopro od alkoholizma je jedinstveni lijek koji postupno uništava ovisnost o alkoholu.

Mislite li da su za njegovu učinkovitost zaslužni hormoni, kemikalije i druge opasne tvari? Uzalud! Djeluje zbog prisutnosti visoke koncentracije biljnih tvari u svom sastavu.

Oni uništavaju fizičku i psihičku ovisnost, vraćajući alkoholičara u prijašnji puni život. Važno je da lijek nema ni najmanji negativan učinak na tijelo, naprotiv, ne obnavlja uništene organe i sustave.

Kupite Alcopro u Hrvatskoj
Cijena Alcopro

Koliko košta Alcopro? Trenutni trošak možete saznati klikom na gornju vezu na službenu web stranicu prodavatelja.

Prednosti Alcopro

Droge, psihijatrija i narkomanija su bile nemoćne u liječenju vaše ovisnosti o alkoholu? Probajte lijek Alcopro, koji će vas sigurno spasiti od štetnih učinaka alkohola. Ima sljedeće prednosti:

 • Prikladan oblik oslobađanja. Alcopro od alkoholizma proizvodi se u obliku štapića za jednu dozu. Prikladni su za uzimanje u formalnom i neformalnom okruženju;
 • Sigurnost. Sastav Alcopro od alkoholizma uključuje samo komponente prirodnog podrijetla. Nisu u stanju izazvati intoksikaciju, nuspojave i druge negativne učinke;
 • Kompleksan pozitivan učinak na tijelo. Alcopro od alkoholizma uklanja psihičku i fizičku žudnju za alkoholom, obnavlja uništene organe i sustave, ima izražen detoksikacijski, imunomodulatorni, antioksidativni i ljekoviti učinak. Zahvaljujući tome, lijek ublažava alkoholizam u samo 1 ciklusu primjene;
 • Svestranost. Alcopro protiv alkoholizma mogu uzimati sve osobe koje pate od ovisnosti, čak i alergičari i osobe s kroničnim bolestima;
 • Demokratska cijena. Narudžbom za Alcopro svatko od vas će eliminirati postojeću štetnu ovisnost bez pribjegavanja skupoj pomoći uskih stručnjaka.

Zašto uzeti Alcopro u borbi protiv ovisnosti o alkoholu? Nećete naći analoge ovog lijeka od drugih proizvođača. Njegova formula kombinira samo komponente biljnog podrijetla, koje tijelo savršeno apsorbira. Poboljšavaju rad mozga, jetre i drugih organa i sustava, neutralizirajući negativne učinke dnevnog unosa alkohola. Formula razbija psihičku i fizičku ovisnost o redovitom pijenju.

Sastav Alcopro

Ne vjerujete da će vas organski lijekovi spasiti od ovisnosti o alkoholu? U ovom slučaju, pročitajte sastav lijeka Alcopro i uvjerite se u njegovu stvarnu učinkovitost:

 • Ekstrakt gospine trave. Izvor vitamina koji povećavaju imunitet organizma. Također ima regenerirajući, detoksikacijski i obnavljajući učinak;
 • Kavkaski ekstrakt. Komponenta koja normalizira krvni tlak. Također uklanja migrene;
 • Ekstrakt sladića. Tvar koja normalizira metabolizam mozga. Poboljšava sintezu serotonina – hormona radosti, uklanjajući ovisnost o alkoholu;
 • Ekstrakt ehinaceje. Još jedna korisna komponenta u pripremi Alcopro. Otklanja tjeskobu, drhtavicu i stvara averziju prema alkoholu.

Upute za upotrebu Alcopro

Kako se ovim lijekom riješiti ovisnosti o alkoholu? Dovoljno je samo slijediti upute za uporabu lijeka Alcopro:

 • Lijek se uzima dnevno u 1 štapiću s vodom.
 • Trajanje terapije je 1 mjesec.

Formula se izdaje bez recepta jer ne sadrži supstance opasne po zdravlje. Odbijte koristiti lijek Alcopro samo za alergičare, maloljetnike, trudnice i dojilje.

Samo odgovorno pridržavanje uputa za Alcopro spasit će vas postojeće ovisnosti o alkoholu, obnoviti zdravlje, obiteljski i društveni život.

Gdje kupiti Alcopro

Alcopro je dostupan za narudžbu samo na web stranici proizvođača. To će vam omogućiti kupnju originalnog i sigurnog proizvoda s dokazanom učinkovitošću. S vremena na vrijeme postoje promotivne ponude na stranici. Kao bonus, osigurane konzultacije sa stručnjakom o fondovima su telefonske i ne obvezuju vas na kupnju.

Kupite Alcopro u apoteci

Trenutačno ne možete kupiti Alcopro u ljekarni. Ali robu možete naručiti putem interneta s dostavom u poštanski ured ili kuriru. Plaćanje po primitku robe.

Recenzije kupaca tvrtke Alcopro

Sergej, 44

Sve je počelo s bocom piva vikendom, kasnije je ta doza postala dnevna, a onda sam pivo promijenio na viši stupanj. Nisam primijetio kako sam ostao bez posla i obitelji. Tada sam došao k sebi, na rubu života i bez ikakve perspektive, novca za liječenje nema. Nisam se mogao nositi s ovisnošću, počeo sam tražiti učinkovit lijek na temelju recenzija na internetu. Saznao sam za Alcopro, gdje su mnogi pisali da stvarno pomaže kod alkoholizma i obnavlja tijelo od njegovih posljedica. Naručio sam ga, uzimao svakodnevno, ubrzo je nestala želja za alkoholom, nestale su glavobolje i tjeskoba, pojavilo se dobro raspoloženje. Završio sam liječenje – više me ne vuče prošli život, nisam pio pola godine, našao sam posao, vraćam se u normalan život.

Roman, 33

Ponekad popijem previše i dobijem užasan mamurluk. Taj dan popijem hrpu tableta da se osjećam kao muškarac. Zatim sam saznao iz recenzija o lijeku Alcopro, kažu, dobro obnavlja tijelo. Odlučio sam se naručiti, ipak je biljni pripravak bolji od uzimanja kemije. Naručio, ispostavilo se da je slučaj, pokušao, nisam razumio učinak. Dao sam ovom lijeku još nekoliko prilika. Uopće nije imalo smisla. Došao sam ovdje ostaviti negativnu recenziju o Alcopro. Nažalost, ovaj lijek ne djeluje, iako je siguran. Istina, sada pažljivije čitam upute i shvaćam da sam i sam bio u krivu. Ispostavilo se da je ovaj lijek namijenjen za liječenje alkoholizma, a ne za ublažavanje simptoma mamurluka, meni nije posebno prikladan, pa ga ne mogu ocijeniti.

Olga, 48

Ni sama nije primijetila koliko je ovisna o piću. U početku sam svaki stres rješavao vinom i druženjima u društvu djevojaka, nakon toga mi je to jednostavno prešlo u naviku. Pio sam svaki dan, čak sam i skrivao alkohol kod kuće, sad me je sramota razmišljati o tome. Obratio sam se narkologu, ali nije mi pomoglo kada sam pročitao članak na mreži o lijekovima Alcopro, nisam baš vjerovao u njegovu učinkovitost, ali recenzije su bile dobre, odlučio sam dati priliku. Sam lijek se lako uzima, nisam primijetio nikakve negativne reakcije, ali sam htio prestati piti u prvim danima. Tijekom tretmana nije bilo tjeskobe i boli, ovisnost me lako napustila. Kao rezultat toga, nisam pio godinu dana, za što sam zahvalan proizvođaču ovog lijeka. Preporučam ako je potrebno.

Tamara, 55

Moj sin i ja imali smo problema s alkoholizmom. Moje uvjeravanje i oštre mjere nisu uspjeli – pio sam svaki dan, čak sam počeo krasti novac. Prisilno u bolnicu, pobjegao i počeo iznova! Ovdje na forumu čitam recenzije o Alcopro od alkoholizma. Kažu da jako pomaže, možete ga dati bez obavijesti alkoholičara, sastav je biljni, nema nuspojava. Naručila sam sinu, sve sam napravila po uputama, sin ga je uzeo, a da ništa nije primijetio. Kao rezultat toga, nakon nekoliko dana prestao je piti, kaže da se osjeća loše od alkohola. Ipak bih! Nikada ga nakon toga nisam vidio pijanog, sada je potpuno druga osoba, studira, bavi se sportom, pa neka bude.

Kirill, 56

Navikao sam se oslobađati stresa alkoholom, a onda su počeli problemi sa zdravljem kao kod čovjeka. Uzimao je velike doze dnevno kako bi nekako vratio samopouzdanje. On sam se samo osjećao još gore, ali nije mogao prestati piti. Otišla sam kod stručnjaka za pomoć, tada mi je propisan lijek Alcopro. Prema liječniku, to je ono što mi treba. Počeo sam uzimati lijek, nakon nekoliko dana sam mogao odbiti piti. Zdravstveno stanje također se znatno poboljšalo. Više se ne vraćam svojoj uobičajenoj slici, lijek stvarno djeluje.

Kupite sada u Hrvatskoj